Over mij 

Over mij

Dit ben ik.
Zo zonder camera zul je me tijdens een shoot niet vaak zien. Vele jaren geleden (Toen wit nog zwart was!) zou dat de analoge Zenith 3M geweest kunnen zijn en daarna de donkere kamer in met ontwikkeltank, baden, rode lamp en vergrotingsapparaat. Sinds 2007 houd ik of mijn Nikon D700 of mijn D50 vast en ben mijn best aan het doen om aansprekende foto's van je te maken in de studio of op locatie. Dat is ook de periode waarin ik de opleiding aan de Fotovakschool heb gevolgd en met succes heb afgerond en daarna nog wat puntjes op de i heb gezet bij Frank Boots tijdens een workshop modelfotografie en bij Joost Ooijman in een workshop over creatief denken en fotograferen.

Nog steeds volg ik regelmatig workshops of trainingen over onderwerpen die me erg interesseren of om kennis of vaardigheid bij te spijkeren als dat eens nodig is. De intensieve workshop bij Aad Sommeling van enkele jaren geleden, heeft nog steeds invloed. In mijn portfolio kun je bij “Crealistic Images” de ontwikkeling daarvan zien.

Uitgeleerd ben je nooit. Als je het daarmee eens bent, kan ik alleen maar tegen je zeggen: "Doe eens gek, neem de gok en maak een afspraak met me voor een shoot!"
Dan zien we elkaar binnenkort in Sint Michielsgestel ;-).
Met vriendelijke shoot,
Louis Janssen.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee